OM OSS

Norsk Trykkluft AS og våre tilknyttede medlemmer har lang erfaring og kunnskap fra kompressor- og trykkluftbransjen.
I denne tiden har vi hatt stor utvikling innen salg og service av og kunnskap om kompressorer.

 

Norsk Trykkluft AS har gjennom 6 år utviklet en bedrift og et firmakonsept som har fått stor oppmerksomhet og som har gitt meget gode resultater for produktserien Mark Kompressorer.

Et antall veldrevne trykkluft-firmaer valgte selv å ta styringen med egen produktserie som ville gi dem mer innflytelse over hverdagen og større glede i arbeidet med det omfattende trykkluftmarked. Med mer enn 30 års erfaring i bransjen så disse firmaene virkelig muligheten i samarbeid og utvikling ved hjelp av sine kunnskaper og historikk. Et meget vellykket valg for alle, både for produsentene, de norske eiere og forhandlere rundt i hele Norge.

 

Så bra har det gått at ved slutten av 2010, tok et steg videre, og overtok representasjonen av et annet meget velrenommert kompressormerke. Med ABAC kompressorer har man fått en tilvekst av produkter fra en av Europas største fabrikker, kjent for topp kvalitet og høy effektivitet. Med sitt landsdekkende forhandlernett som er bygd opp av firma Åge S. Wågene AS gjennom 11 år, har produktene blitt spredd via forhandlere som har tilegnet seg erfaring og teknisk innsikt, slik at alle oppgaver løses raskt og effektivt.

 

Slik vil Norsk Trykkluft AS fortsette utviklingen og gi hver og en mulighet til å velge det riktige produkt til sine trykkluft installasjoner, til en kvalitet og pris som alltid vil være ledende i markedet. Sammen med forhandlernettet over hele landet tilbys alle trykkluftkunder den beste tekniske veiledning, prosjektering, montasje og service. På en slik måte kan samarbeid mellom firmaer i nord - sør- vest - øst, utvikles til det beste for brukere av små og store trykkluftinstallasjoner.

 
Norsk Trykkluft AS har målsetning om å bli den beste og mest folkelige trykkluftleverandøren for hele landet. Mark og ABAC produktene garanterer for kvalitet, og som en del av Atlas Copco Multibrand sin store organisasjon vil man alltid ha tilgang på stor teknisk kunnskap, lang erfaring, de beste komponentene og alle nyutviklinger.

 

Velkommen til oss!

Kontakt oss

Noe du lurer på? Send oss gjerne en henvendelse i skjemaet under:

Fieldset

 

Verification